Vi gillar begagnade bilar

Vi anser att ett köp av begagnad bil ska kännas lika tryggt och trevligt som ett nybilsköp. Därför har vi en omsorgsfull och noggrann hantering av alla våra begagnade bilar.

För att du ska känna dig säker på vad du köper kontrolleras alla bilar av tekniker och dessutom har bilen en tydlig varudeklaration på vindrutan för att ge dig en så bra beskrivning av bilen som möjligt.

Våra säljare hjälper er med en genomgång av bilen och följer gärna med ut på provkörning för att visa bilens funktioner. Självklart får du sedan i lugn och ro själv åka en sväng för att uppleva bilens känsla och möjligheter. Känns allt rätt gör vi allt vi kan för att du ska kunna ta med din nya bil hem direkt.

Har vi ingen bil inne just nu som passar dig? Låt oss göra ett försök att hitta den åt dig.
Börja gärna med att söka bland våra begagnade bilar!

lindstromsbil-foto-tuana-tillfalle2-980
1

Är kontrollerade av

tekniker före leverans

Alla våra begagnade bilar genomgår en kontroll av tekniker före leverans. Att närmaste service är gjord  är också en självklarhet för att kunna teckna våra garantier.

lindstromsbil-foto-tuana-1284_sv
2

Har en tydlig

varudeklaration

Samtliga våra begagnade bilar har en en tydlig varudeklaration som ger en bra beskrivning av bilens skick. Den är alltid placerad på bilrutan för att det ska vara lätt för dig som kund att hitta den.

nycklar_webb_SV
3

FULL BYTESRÄTT

under 30 dagar (50 mil)

Skulle du mot förmodan ångra dig och vilja byta bil så har du 30 dagars och max 50 mils bytesrätt (mot en kostnad av 2.500 kronor för vårt rekonditioneringsarbete).

lindstromsbil-foto-tuana-78
4

Omfattande 

garantier

När du köper en begagnad bil får du minst 1 års garanti och/ eller 1.500 mil under förutsättning att bilen yngre än 10 år och inte har gått mer än 20.000 mil. För dig som vill vara extra trygg kan du köpa till ytterligare ett år och/eller 1.500 mil för 2.500 kronor.

Garantiloggor

Beg_bil
5

Sök bland våra begagnade bilar

Brett utbud och rätt pris på bilen

Vi byter in olika märken och bilmodeller för att alltid kunna erbjuda er ett brett utbud av begagnade bilar till rätt pris.

Vi köper eller byter in din bil

Vi vill erbjuda våra kunder ett brett utbud av begagnade bilar och är därför alltid intresserade av att köpa eller byta in begagnade bilar (även om du har lån på bilen).

Snabb och enkel finansiering

Det ska vara enkelt att köpa bil. Vi erbjuder möjligheten att finansiera din bil. Hos oss får du enkelt ett finansieringsförslag till marknadsmässig ränta och en tydligt månadskostnad.   

Körklar försäkring –  låg självrisk och fri hyrbil

Vi har tillsammans med Folksam tagit fram en mycket bra försäkring med bland annat låga självrisker och ett bra skydd som vi kallar Körklar. Du kan prova försäkringen i 6 månader till fast kostnad eller välja någon annan av våra försäkringslösningar.

Vi finns här för dig och vår målsättning är att du ska känna dig trygg när du gör affär med oss. 

 


 

mrf-logga

Vad innebär det för dig att vi är anslutna till MRF

  • Alla begagnade bilar är varudeklarerade, alltid testade och trafiksäkerhetsfel är åtgärdade.
  • Du får alltid minst den förmånliga MRF-garantin.
  • Du får du alltid skriftliga köpeavtal.
  • Vi följer alltid beslutet i Allmänna reklamationsnämnden (ARN).
  • Leveransvillkoren är godkända av Konsumentverket.