För företag

Fem skäl för företag att hyra bil hos oss.

1. Flexibilitet

Ibland behöver man en bil för en dag, ibland för en månad eller längre. Hos oss kan du anpassa bilinnehavet exakt efter vilka behov du och ditt företag har. Dessutom behöver du inte binda upp kapital i onödan. Blir du avtalskund får du förmåner, bland annat i form av rabatter.

2. Enkelt och säkert

Det är enkelt att hyra bil hos oss. Enkel bokning, enkel och tydlig prislista. Om något skulle hända med bilen finns Toyota Eurocare tillgänglig 24 timmar om dygnet. Helt kostnadsfritt. Är du avtalskund får du låna en GPS, då blir det även enkelt att hitta fram till målet.

3. Miljön

Fundera över vilka behov ditt företag har. Hur ofta behöver ni en bil? Är det många resor utanför stan eller kör ni mest i stan? Ett smart alternativ kan vara att köra en liten bil till vardags och istället hyra en större då det behövs.

4. Kvalitet

Våra hyrbilar omfattas av samma kvalitetstänkande som hela Toyota. Därför kan du vara säker på att få en säker och väl omhändertagen bil. Alla våra bilar hålls i toppskick av personal som är experter på Lindströms Bil.

5. Låga priser

Vi håller alltid en låg nivå på priserna.