Våra hyrbilar

Ibland behöver man en stor bil, ibland en liten. Ibland något mitt emellan. Prata med oss. Vi kan förse dig med rätt bil för tillfället.

Modellutbudet varierar beroende på vilken av Toyotas återförsäljare du kontaktar.

 

Yaris – Nytänkande från Toyota.

Stil och nytänkande ger Yaris en futuristisk och kompakt form. Den 378,5 cm korta bilen är lätt att parkera, men har ändå bekväm plats för fem vuxna. Lastutrymmet är hela 737 liter stort och dessutom finns ett extra utrymme på 50 liter under bagageutrymmets golv. För ökad flexibilitet är baksätet delbart 60/40.

Auris – Körglädje på riktigt

Auris tillhör lilla mellanklassen. Bilen är inspirerad av rallysporten med fokus kring dig som förare. Körglädjen matchas av klassledande säkerhet med en unik krockkudde för förarens knän. Trots sin storlek är Auris ovanligt rymlig, tack vare sitt plana golv i baksätet.

 

Avensis – Säker i detaljerna.

Körglädjen är prioriterad i Avensis. Men vi tycker att det är lika viktigt att dina passagerare trivs i bilen. Därför har vi skapat en av mellanbilsklassens största kupéer, med generösa utrymmen på både höjden, längden och bredden.

RAV4 – Uppgraderad körglädje från Toyota.

Lite bekvämare. Du märker det så fort du satt dig ned i förarsätet: kupémiljön i RAV4 är genomtänkt och sofistikerad med estetiska former och omsorgsfullt utvalda material.

 

Hiace – Slitstark och flexibel.

I Hiace Traveller färdas man komfortabelt och nästintill luxuöst. Modellen är idealisk för transporter till och från flygplatser, för hotelltransporter och liknande ändamål.