Avensis

 


 

 

Toyota Avensis Intense Edition – exklusiv utrustning och högre komfort!

Utflykter med familj och vänner. Den dagliga körningen till och från jobbet. Kundbesök. Vad som än ligger framför dig just i dag erbjuder Avensis en färd i stil, komfort och trygghet.
Med eleganta 18’’ aluminiumfälgar och en exklusiv Alcantara/skinnklädsel bjuder Avensis Intense Edition på högklassig design kombinerat med högsta komfort. Avensis Intense Edition är även lyxigt utrustad med (bland annat) förhöjd komfort i form av nyckelfritt lås-och startsystem. Med det behöver du aldrig ta nyckeln ur fickan för att låsa upp bilen eller starta den. På utsidan märks LED-strålkastarna, dimljus fram med statiskt kurvljus och tonade bakrutor.

 

Exempel på utrustning för Toyota Avensis Touring Sports

Active
– 16-tum lättmetallfälgar
– Aktivt krockskyddssystem (PCS)
– Automatisk luftkonditionering AAC
– Backkamera
– Toyota Touch 2 Multimediasystem
– Tygklädsel med inlägg i Alcantara
– Sidobackspeglar – elektriskt infällbara

Intense Edition
– 18-tum maskinarbetade aluminiumfälgar
– Skinn- och Alcantaraklädsel
– Dimljus fram med statiskt kurvljus
– LED Strålkastare
– Mörktonade rutor bak
– Smart Entry nyckelfritt låssystem
– Smart Start nyckelfritt tändningssystem


Avensis är en bil som bjuder på alltifrån ett banbrytande säkerhetssystem och brett utbud av effektiva motorer – till elegant interiör och klassledande utrymmen. Allt förpackat i en ny, dynamisk design.

Toyota Safety Sense: Förberedd på allt

Nya Avensis ger dig en extra hög säkerhetsnivå, men utan att det kostar dig något extra. Redan i standardutförande kommer nya Avensis med vårt nya avancerade säkerhetssystem, Toyota Safety Sense. Och precis som sin föregångare, förväntas nya Avensis få maximala fem stjärnor i Euro NCAP. Toyota Safety Sense-paketet kombinerar fyra aktiva säkerhetsteknologier, allt för att du ska kunna köra tryggt och säkert oavsett förhållanden. Krockskyddssystem med autobroms är standard i alla utföranden. Körfilsvarnare, automatisk helljusavbländning och vägskyltsassistans är standard från högre utrustningsnivåer. Tack vare den minskade olycksrisken gynnas Avensis av en fördelaktig försäkringsklass vilket ger dig lägre försäkringskostnader.

precollision

Pre-Collision System

Det avancerade krockskyddssystemet (Pre-Collision System) använder en laserradar och kamera som läser av vägen framåt efter fordon och föremål. Vid risk för kollision varnas föraren både visuellt och med ljud. Om det behövs aktiveras en rad funktioner automatiskt för att förhindra eller minska effekterna av en kollision.

lanedeparture

Lane Departure Alert

Körfilsvarnare (Lane Departure Alert) som via en kamera känner av filmarkeringarna framför fordonet och varnar föraren med ljus och ljud om bilen skulle röra sig utanför körfältet utan att blinkers används. Allt för att minska risken för kollision.

automatic_beam

Automatic High Beam

Det automatiskt avbländande helljuset (Automatic High Beam) känner av såväl strålkastarljuset från mötande fordon som bakljusen på framförvarande fordon. Det gör det möjligt att dra maximal nytta av helljuset, utan att blända någon förare.

roadsign

Road Sign Assist

Vägskyltsigenkänning (Road Sign Assist) hjälper föraren genom att läsa av olika typer av trafikskyltar längs vägen, till exempel hastighetsbegränsningar och omkörningsförbud. Systemet visar tydligt upp viktiga varningsskyltar på den nya TFT-skärmen vid förarplatsen.

Ger dig kontakt

Med multimediasystemet Toyota Touch 2 ansluter du dig smidigt till omvärlden. Den högupplösta 8-tums pekskärmen erbjuder en rad användbara funktioner, som handsfree-samtal via Bluetooth®, MP3- och iPod-anslutning via USB eller Bluetooth samt säkrare och enklare parkering med backkamera.För att inte riskera att komma för sent till det där viktiga mötet kan det kännas tryggt att navigera med och använda tjänsterna i Toyota Touch 2 med Go.Med inbyggd kartnavigering, omvägsfunktion och trafikinformation i realtid slipper du stressmomenten. Toyota Touch 2 med Go Plus har dessutom bekväm röststyrning och Map Care så att du alltid är på rätt väg.

dash

Den senaste strålkastarteknologin

Nya Avensis är utrustad med det allra senaste inom strålkastarteknologi som ger ett karakteristiskt utseende med LED-lampor både fram och bak. De ger inte bara fordonet en ny signatur utan också överlägsen belysning på natten.

  • Huvudlyktor med LED – Ger ett klarare, starkare och vitare ljus med överlägsen upplysningseffekt samtidigt som de drar mindre ström.
  • Varselljus med LED – Varselljusen fulländar Avensis nya design och gör att du blir sedd av andra trafikanter.
  • Adaptivt kurvljus – Dimljusen ger större spridning av ljuskäglan, vilket ger dig bättre ljus och ser mer framför bilen när du kör i kurvor och lägre hastigheter.
  • Baklyktor med LED – De eleganta nya baklyktorna har en karakteristisk V-form under körning, med LED-bromsljus och dimljus.
stralkastare

Komfortabel kupé: Skräddarsytt för din egen stil

Det är lätt att känna sig hemma i nya Avensis. Den nya terracottaklädseln och sofistikerade ljusgrå interiören skapar en elegant atmosfär. Kvalitetskänslan förstärks ytterligare av att instrumentbrädan är klädd i mjuka material med snygga metallicdetaljer. Självklart når du många av bilens kontroller direkt via ratten och de du inte hittar där kan du enkelt sköta på den 8 tum stora pekskärmen. Nya Avensis är helt enkelt en upplevelse för alla sinnen.

Avensis-dash_tcm-3016-305932

Du har det bekvämt

Efter en lång arbetsdag kan du luta dig tillbaka och koppla av i den komfortabla Avensis-kupén. Den helt nya sätesdesignen i alcantara ger ännu mer komfort, stöd och stabilitet samtidigt som reglage och material svarar mjukt på dina kommandon.

seat

Njut av körupplevelsen

Nya Avensis ger dig total komfort, oavsett om du kör den varje dag till jobbet eller lastar den full på semesterresan. Fjädring och styrning har utformats så att även de värsta gupp isoleras bort, utan att du behöver tappa i precision. Den är också tyst – hjulupphängning, vind- och däckbuller har dämpats så att det blir enklare att lyssna på det du vill höra. Om du dessutom väljer CVT-automatlådan kan du ytterligare förbättra din åkkomfort.

Avensis-trip_tcm-3016-307273

Vill du hyra eller köpa din nya bil?

flex-privatleasing

Privatleasa din bil, enkelt och bekvämt

Väljer du Privatleasing för din Avensis så får du ett smidigt och enkelt bilinnehav till en låg månadskostnad. Med Toyota Flex Privatleasing hyr du bilen, du betalar ingen kontantinsats och service ingår. Du behöver inte oroa dig för andrahandsvärdet då det är ett garanterat restvärde. Vid kontraktstiden slut kan du byta till ny bil eller lämna tillbaka bilen.

flex-billan

Finansiera din bil med vårt nya smarta billån

Toyota Flex Billån är en ny typ av billån där vi garanterar bilens återköpsvärde. Det ger dig flera fördelar. Men Toyota Flex Billån är inte bara tryggt. Det är flexibelt också. Till exempel kan du välja om du vill inkludera service och försäkring i din månadskostnad. Och när kontraktet löper ut kan du välja om du vill byta till en ny bil, behålla bilen eller lämna tillbaka den.


 Kampanjpris gäller t.o.m. 31 mars 2018 och kan inte kombineras med övriga rabatter eller avtal. Kampanjpris är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Gäller endast lagerbilar med reservation för utförsäljning. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

*Finansiering via Toyota Financial Services: exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 1,95% jan- 18, 30% kontant/inbyte, 38% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektiv ränta från 2,43-2,66%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. Med reservation för ev. prisändringar, avvikelser och tryckfel. Kampanjpris med Flex Billån gäller t.o.m. 31 mars 2018.

**Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil och garanterat restvärde. Övermil, 10 kr/mil, och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från transportstyrelsen tillkommer. Kampanjpris på Flex Privatleasing gäller t.o.m. 10 januari 2018.

***Erbjudandet med värdeerbjudandet gäller t.o.m. 31 mars 2018. Kan ej kombineras med avtal och övriga rabatter. Värdeerbjudandet består av 20 000 kr som gäller valfria tillbehör, alternativt extra betalt för inbytesbilen samt 47 000 kr rabatt. Erbjudandet gäller endast nyköp av Avensis. Värdecheck är ej kombinerbar med Flex Privatleasing. Bilen på bilden är extrautrustad. Med reservation för ev. tryckfel och prisförändringar.