Företagsbilar

Det ska vara enkelt, smidigt och ekonomiskt att köpa bil till företaget. Vi erbjuder lösningar som är anpassade efter varje företags behov och ekonomi. Vi kan ge ditt företag snabba besked – eftersom ni kan få hjälp med både finansiering och bilköp på ett och samma ställe.

Finansiell leasing

Leasing är en av de vanligaste och ofta den bästa finansiella lösningen för företag. Du behöver inte binda upp kapital i ett bilinnehav, utan kan istället låta pengarna jobba i företaget. Leasingavgifterna är lätta att budgetera och är avdragsgilla i bokföringen. Momspliktiga företag får dra av 50 procent av momsen på leasingavgiften för personbilar och i vissa fall 100 procent av momsen för lätta lastbilar. Vid leasingavtalets ingång fastställs ett restvärde som bilen ska ha vid avtalets slut, anpassat till beräknad körsträcka och beräknat framtida värde. När bilpris, restvärde och avtalstid är fastställt, kan leasingavgiften beräknas. Vanligaste längden på ett leasingavtal är 24 till 48 månader.

Fullservice Leasing

Komplettera din leasing med service och försäkring till en fast månadskostnad. Det ger dig frihet att koncentrera dig i lugn och ro på din egen verksamhet. När fullserviceleasing- avtalet upphör återlämnas bilen inklusive all utrustning till oss, du tar ingen risk och behöver inte själv agera bilsäljare.

Prenumeration för företag
– kanske det bekvämaste sättet att köra en ny bil

Allt utom bränsle ingår i månadskostnaden. Företaget prenumererar på bilen i 24 eller 36 månader. Månadskostnaden baseras på bilmodell, eventuell extrautrustning, avtalstid och körsträcka.

Försäkring, service, lånebil, tvätt vid service och garantireparationer ingår. För alla näringsidkare ingår nu även däckhotell och hjulskifte i prenumerationen. När avtalstiden upphör återlämnas bilen inklusive all utrustning.

Momspliktiga företag får dra av 50 procent av momsen på månadskostnaden.

Avbetalning för näringsidkare

Självklart kan även företaget köpa bil på ett vanligt billån/avbetalning om just det passar ditt företag bäst.

Toyota Fleet Lease

Passar det företaget som har många bilar i sin bilpark. Vi erbjuder en enkel och bekymmersfri lösning för dig som företagare att administrera ditt bilinnehav. Du får samtliga bilkostnader på en och samma faktura, vilket gör det lättare att hantera och lättare att budgetera. Och dessutom god rådgivning – Lindströms Bils kontaktpersoner för

Toyota in Business står beredda att ge dig kompetenta råd om allt som rör ditt företags bilinnehav.

Detta ingår alltid i Toyota Fleet Lease:

  • Fast månadskostnad 
  • Toyota bilförsäkring 
  • Service, underhåll, däck 
  • Vinterhjul
  • Garanterade restvärden
  • Managementpaket (hantering av drivmedelskort, förmånsvärden mm) 
  • Rådgivning kring bilpolicy, miljöbilar, regelverk, skatter mm.
  • Webbapplikationer för statistik och körjournal
  • Allt på samma räkning – även de rörliga kostnaderna som bränsle, bilskatt mm.

Visa ditt varumärke!

Låt bilen bli din mobila företagsannons. Vi hjälper dig gärna med profilering av din företagsbil. Kontakta oss för mer information samt exempel.