Gör hybridtestet

Nu är framtiden här.
Testa själv!

Det har hänt mycket sedan du bytte bil senast. Nu är framtiden här – och du hittar den hos oss på Lindströms Bil. Kom in och gör ett test så får du se! Det kostar inget.

Vi kallar det elhybridtestet. Det är mycket enkelt. Du kommer in till oss, får en genomgång av en av våra medarbetare och kör sedan själv en runda med en av Toyotas elhybridbilar.

När du kommer tillbaka får du ett papper – vi kallar det lite högtidligt för diplom – där du med hjälp av en karta, grafer och siffror ser din exakta väg och körsträcka, du ser exakt hur lite el du förbrukade, hur lite bensin som gick åt och hur lite utsläpp av koldioxid bilturen orsakade.

Du kommer också se hur din körteknik påverkar resultatet. Hur lite el, bensin och utsläpp klarar du av att göra av med? Kom in på Lindströms Bil och gör ditt eget elhybridtest! Det är helt gratis.

Alla Toyotas elhybridbilar är dessutom utrustade med ett säkerhetssystem, Toyota Safety Sense, som gör att bilen själv upptäcker faror i trafiken.

För att inte tala om att du aldrig behöver ladda bilen. Det sköter den själv.
Som sagt, framtiden är redan här – på Lindströms Bil.

” En elhybridbil är en bil som går på både el och bensin. Toyotas hybridbilar har en världsledande teknik som ger dig en oslagbar kombination av miljö och ekonomi.
De flesta av Toyotas bilar är elhybridbilar. Läs mer om våra hybridbilar och hur de fungerar, klicka här! ”

 

Hybridtest_bild1

Så här ser ditt
personliga test ut!

Du får unik och objektiv data från just din provkörning samlat på ett diplom.

 

 

Gör ett personligt elhybridtest.

Med unik data från din provkörning.

Personligt Elhybridtest är ett helt nytt sätt att provköra – där du får du ta del av elhybridens särskilda körkänsla, samtidigt som du får unik och objektiv data från din just din provkörning.

Se resultat från personligt hybridtest

Sedan september 2015 har vi erbjudit Personligt Hybridtest hos våra återförsäljare. De sammanlagda värdena visar att mer än 50% av sträckan körs på ren eldrift, vilket leder till lägre förbrukning och minimala utsläpp.

 


Fördelar med Hybrid

Listan över saker som talar för Toyotas hybrider är lång – vare sig du vill återuppväcka din kärlek till bilkörning, sänka dina driftskostnader eller bara vara miljösmart. Här kommer några exempel på fördelar.

fordelarHybrid

Här kan du läsa mer om Toyotas elhybrider.