Toyota Flex Billån

Toyota Flex Billån är en ny typ av billån som både ger dig lägre månadskostnad och möjligheter till ett enklare, tryggare och ett lite mer flexibelt bilägande.
En av de stora fördelarna är att vi garanterar ett minsta återköpsvärde på bilen. Efter kontraktstidens slut öppnar sig flera valmöjligheter – du kan välja om du vill byta till en ny bil, behålla bilen eller lämna tillbaka bilen.

Fördelar med Toyota Flex Billån

  • Flexibilitet med flera valmöjligheter
  • Trygghet med garanterat återköpsvärde
  • Ny Toyota till förmånlig månadskostnad

Kontantinsats

Välj hur stor kontantinsats du vill lägga (20%-35%). Precis som vanligt gäller nybilsgaranti, vagnskadegaranti och Eurocare vägassistans i 3 år.

Förmånlig månadskostnad

Förutom ränta, beräknas månadskostnaden på bilens pris minus kontantinsatsen och det garanterade återköpsvärdet. Om du vill, kan du låta serviceavtal och försäkring ingå. Räntan är dessutom avdragsgill i deklarationen.

Garanterat återköpsvärde

Vid kontraktstidens slut väljer du om du vill behålla bilen, lämna tillbaka den eller byta till en ny. Vi garanterar vad den minst kommer att vara värd – något som är unikt för Toyota Flex Billån. Självklart kan du välja att lösa lånet i förtid, utan extra kostnad.