Toyota Dream Car

Toyota Dream Car – Välkommen till den 12:e drömbilstävlingen

År 2004 ville vi starta en tävling som kunde förena fantasin hos barn över hela världen. Vi ville få barn att utveckla ett intresse för bilar och visa oss sina skapelser. Allt vi bad barnen om var att föreställa sig hur deras drömbil skulle se ut…

Vad är en drömbil?

Vi på Toyota tror att drömmar kan ta dig hur långt som helst, var du än bor. Hur kan din fantasibil göra världen lite bättre? Välkommen till den 12:e drömbilstävlingen! Allt du behöver göra för att vara med är att fundera ut hur din drömbil skulle se ut — precis som de barn och ungdomar som ritade förra årets vinnare gjorde — och sedan rita din bil och skicka den till oss.

 

Så här gör du för att vara med i tävlingen

Vem kan vara med?

Tävlingen är öppen för alla barn upp till 15 år, bosatta i Sverige. Tävlingen består av två delar. Först är det en tävling i Sverige. De 9 som vinner i Sverige går vidare till den globala tävlingen, med möjlighet att vinna en resa till Japan.

 

Vad behöver jag för material?

Ta ett papper i A3-storlek (A4 fungerar också) och använd vad du vill — pennor, kritor, oljefärger — för att rita eller måla din drömbil. Kom ihåg att göra en bakgrund så att vi kan se hur bilen ser ut i sin rätta miljö. Bara handgjorda ritningar eller målningar får vara med i tävlingen, så använd inte datorn för att göra din bil.

 

När måste jag lämna in mitt bidrag?

Vi vill ha ditt bidrag inlämnat hos din närmsta återförsäljare senast den 20 februari 2018.

 

Vad kan jag vinna?

Till att börja med är du med i den svenska delen av tävlingen där vår jury utser de tre bästa bidragen i varje åldersklass; max 7 år, 8-11 år och 12-15 år. Dessa nio vinnare belönas med var sin iPad och deras teckningar går dessutom vidare till vår drömbilstävling för barn över hela världen. Om din teckning når finalen i denna tävling kan du vinna en resa till Japan tillsammans en föräldrar och du får chansen att vara med på den stora prisceremonin i augusti 2018.