Kommer Jens att fixa ett hattrick?

Publicerad fredag, 22 december, 2017 av Petra Hagelin

Jag tycker bara det ska bli roligt och spännande att vara med  i finalen om Sveriges bästa Toyota Tekniker 2017 säger Jens. Det finns ju många duktiga tekniker i Toyota så det är en ära att bara få komma till final. Men nu när jag är där vill jag självklart försöka vinna.

Mer än 10 olika utbildningar
Jens känner sig väl  förberedd inför finalen. Han har jobbat 8 år som tekniker varav de 4 senaste med Toyota och Lexus på Lindströms i Jönköping. Jens är certifierad diagnos och hybridtekniker och har gått mer än 10 utbildningar vilket innebär att han har nått högsta nivån  i Toyotas utbildningar.

Vad tycker du är bäst med Toyota  och Lexus?
Bilarna är extremt hållbara och dom är genomtänkta och bra byggda för att meka med.

Vad tycker du om Elhybridtekniken?
Den fungerar väldigt bra men kan först verka lite skrämmande och svår att förstå men när man lärt sig hur den är uppbyggd och fungerar så är det faktiskt ganska enkelt att jobba med den.

Varför tror du att just du är  i final?
Jag tror att det beror på att jag har ett stort intresse,  är nyfiken och vill hela tiden lära mig mera om det jag håller på med.

Vet du vad vinnaren får i första pris?
Jag vet att tidigare år har vinnaren fått åka till Japan och besöka Toyota. Jag hoppas på att det priset gäller även i år. Även om det inte är det viktigaste.

Vet du att du kan göra hattrick i år?
Jag tror du syftar på att Joe och Johan har vunnit de senaste två åren säger Jens. Först ut att vinna  var Joe Lapinniemi på Lindströms i Trollhättan som vann priset som Sveriges bästa kundmottagare och förra året var det Johan Rosengren på Lindströms i Skövde  som tog hem priset som Sveriges bästa skadetekniker.

Nu håller vi tummarna och önskar Jens lycka till i finalen den 21/3 och vi lovar återkomma med flera spännande rapporter på hur det går för Jens.

 

Vid tangentbordet
Jerker Gustavsson,
Marknadschef