Helrekonditionering

Begagnat blir som nytt! Med en gedigen helrekonditionering plockar vi fram din bils inre och yttre skönhet.

En helrekonditionering av din bil innebär en total uppfräschning både in- och utvändigt. Helrekonditionering utförs av våra utbildade rekonditionerare.

Exteriört:

Kaross och fälgar avfettas med ett miljöanpassat avfettningsmedel. Hela bilen högtrycksspolas. Bilens utsida handtvättas sedan med ett effektivt bilschampo. Lacken maskinpoleras med ett polermedel som anpassas efter lackens skick. Repor och oxider avlägsnas. Slutligen lägger vi på ett vax som ger långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Rutorna putsas, gummilister och däcksidor behandlas. Självklart kan vi ”fylla i” stenskott om du tillhandahåller originalfärg i form av lackstift eller dylikt.

Interiört:

Bilen dammsugs invändigt och i bagageutrymmet. Rutorna putsas och eventuella fläckar avlägsnas på klädseln. Instrumentpanel och övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén ska kännas fräsch och att ”nybilskänslan” kommer tillbaka.

Kontakta oss för prisinformation!

Alla våra rekonditionera har genomgått Lahegas rekonditioneringsutbildning. Helrekonditionering är tillgängligt i Skövde, Falköping och Trollhättan. Ej vid vår anläggning i Alingsås.