Våra tjänster

Välkommen att serva din bil hos oss!

Här kan du läsa om några av våra tjänster.

 

Stenskott och Trasig vindruta
Vi lagar oftast ditt stenskott snabbt och enkelt medan du väntar. Vi bjuder på kaffe under tiden. I vissa fall bedömer vi att du behöver byta din vindruta. Då lämnar du istället in bilen till oss och kan ha en lånebil under tiden som vi fixar din ruta.

Tips vid stenskott:

  • Boka tid hos oss så fort det går!
  • Sätt en genomskinlig tejp på skadan!

Vi har så kallade stenskottsplåster om du behöver. Det kan stoppa eventuell sprickbildning tills vi gör den permanenta lagningen. Vill du både spara pengar och bibehålla trafiksäkerheten – hör av dig direkt till oss om du får ett stenskott! Ett stenskott kan snabbt bli en spricka. I de fallen måste vi byta ruta med en självrisk som följd. Sprickor kan dessutom påverka sikten – speciellt i mörker. Men många stenskott kan vi laga snabbt och lätt utan att behöva byta ruta om vi får in bilen i tid.

 

Montera tillbehör
Extraljus, takräcke, dragkrok, kupévärmare – det finns många tillbehör som kan ge dig en ännu bättre upplevelse och dessutom göra bilen både trafiksäkrare och mer praktisk beroende på ändamål. Vi hjälper dig med rätt utrustning och montering. Då har du en garanti för att allt blir både snyggt, trafiksäkert och proffsigt utfört.

 

Vi är experter på plåtskador
Vi har en fullutrustad anläggning för att klara alla typer av plåtskador och hjälper dig i kontakten med ditt försäkringsbolag för att du så snabbt och smidigt ska få tillbaka din bil i samma fina skick den var före olyckan.

 

Gör en hjulinställning – Minska både bränsle­åtgång och däckslitage
Bilens hjulinställning är viktigare än man kan tro. Rätt inställda hjul minskar bränsleförbrukningen, dina däck håller mycket längre, körupplevelsen förbättras och bilens egenskaper optimeras. Så boka din hjulinställning hos oss!

 

Välj rätt däck till din TOYOTA
Vi hjälper dig att välja rätt däck. Däckvärlden har blivit en djungel. Därför är det viktigt för oss att veta var du kör, när du kör och hur du kör för det påverkar vilka val av däck du bör göra. Allt för din säkerhet i första hand, men också för din komfort, för bättre bensinförbrukning och för däckens livslängd.

 

Serva din bil – och förläng din garanti
Din bil bör servas varje år eller var 1500:e mil. Då behåller du Toyotas Kvalitetsgaranti (TKG). För dig som har en Toyota-hybrid förlänger du dessutom hybridgarantin. Servicen fixar jag. Under tiden kopplar du av med en kopp kaffe i vår lounge, eller så bokar du en lånebil. Att göra en service ska nämligen vara smidigt, enkelt och till och med trevligt. Tid för service bokar du lätt genom att klicka här eller så ringer du oss.

 

Bästa Toyota service
Vi tar emot alla möjliga och omöjliga frågor du har när det gäller ditt bilägande. Undra eller tyck vad du vill! Vi tar emot dina funderingar, försöker minimera våra fel och jobbar dessutom med kompetensutveckling för att vi hela tiden ska bli lite bättre. Resultatet av det avgör du som är kund hos oss.

Vi har olika utbud av tjänster på våra anläggningar så ta kontakt med din serviceverkstad för mer information.